OM MIG

Lena Lehmann AB

 

Lena Lehmann AB startade jag hösten 2018 efter att i hela mitt yrkesverksamma liv i olika roller arbetat med hälsa och arbetsmiljö.

Jag har jobbat som chef, verksamhets / affärsutvecklare och  utbildningsansvarig. Jag har alltid själv jobbat praktiskt som utbildare, föreläsare, workshopsledare m.m.

 

Senaste 18 åren har jag jobbat på Feelgood företagshälsa, som är en av Sveriges ledande aktörer inom företagshälsovård.  De första 10 åren var jag enhetschef för en rehabilitering, träning och fyisoenhet, och de senaste 8 åren på Feelgoods huvudkontor som projektledare inom verksamhetsutveckling av hälsofrämjande tjänster. Mitt huvudfokus har varit hälsostrategi och utbildning. Mina sista 2 år på Feelgood ansvarade jag för uppbyggnaden av företagets digitala utbildningsutbud och produktion. I mitt otroligt stimulerande och utvecklande arbete på Feelgood har jag regelbundet haft kontakt med, och som konsult levererat utbildning och hälsostrategiska projekt till kunder av alla storlekar och de flesta olika branscher. 

 

På Feelgood har jag varit ansvarig för event internt både som projektledare och moderator. Jag har varit föredragshållare i Almedalen och paneldeltagare vid flera tillfällen.

Jag har sedan1982 varit en del av Friskis och svettis verksamheten på såväl region som nationell nivå, med fokus på utbildning - och utvecklingsverksamheten i rörelsen. Jag har därifrån erfarenhet av organisationsuppbyggnad och styrelsearbete.

 

Jag har undervisat på Fysioterapi utbildningen och drivit flertalet kundunika utbildnings och utvecklingsprojekt. Bl.a  i framtagandet av Företagshälsans riktlinjer.

Jag medverkar fr.om våren 2018 i ESF:s projekt om Universellt utformade arbetsplatser (UUA).

 

Jag brinner för vad som får människor, grupper och organisationer att göra goda val och utvecklas avseende hälsa och arbete, vilka nyckelfaktorer som gör skillnad och de starka samband som finns mellan produktivitet, hälsa och arbetsmiljö.

 

UTBILDNING

 

  • Legitimerad sjukgymnast Medicinska fakultetet Lunds universitet 1979
  • Magisterexamen KTH Människa Teknik Organisation (MTO) 2014

Attraktiva arbetsgivare

bryr sig om arbetsmiljö och hälsa

Lena Lehmann AB

 

Organisationskonsult

Hållbar arbetshälsa

Kontakt

Lena Lehmann AB

Bysistorget 6

118 21 Stockholm

 

+46 708108716


lena@lenalehmann.se

© Copyright. All Rights Reserved.